Menu Premium

Rise of the Tomb Raider verschijnt eind 2015

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze favoriete avonturierster is ook in Los Angeles. Zij heeft zojuist haar gezicht even laten bewonderen in een prachtige CGI trailer tijdens de Microsoft persconferentie. Dit keer verscheen ze niet om een next-gen versie van een game aan te kondigen, maar een spiksplinternieuw deel in de Tomb Raider-serie aan te kondigen. Rise of the Tomb Raider verschijnt eind 2015.

In de CGI trailer zagen we een verkreupeld meisje bij een Dr. Phil wannabe psycholoog zitten. Capuchon over d’r hoofd getrokken en volledig in shock. Wie kan het toch zijn? En waarom zo depressief? Al snel krijgen we antwoord op deze vragen aan de hand van een paar wrede flashbacks. Het meisje heeft blijkbaar een gruwelijk avontuur beleefd en dat deed al een belletje bij ons rinkelen. Vervolgens zagen we het meisje daadwerkelijk in het avontuur en ja hoor, het was de enige echte Lara Croft. Zij heeft dus een nieuw avontuur voor ons in petto en aangezien ze er niet zo denderend van terug is gekomen, belooft het wederom een bikkelhard avontuur vol actie, spanning en tegennatuurlijke elementen te worden.

Rise of the Tomb Raider verschijnt eind 2015, maar voor welke platformen, kunnen we je helaas nog niet vertellen. Zodra we daar wel toe in staat zijn, lees je dat natuurlijk hier op Gamekings.tv!

Rise of the Tomb Raider verschijnt eind 2015

Rise of the Tomb Raider verschijnt eind 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch