Menu Premium

Forza Horizon 2 verschijnt op 30 september

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Microsoft persconferentie is volop aan de gang. Na te hebben geopend met Call of Duty: Advanced Warfare was het de beurt aan Forza. Fans van de serie krijgen meteen goed nieuws in de vorm van een gratis baan voor Forza Motorsport 5, de Nürburgring, welke vanaf vandaag voor nop te downloaden is. Dit was echter niet het enige goede nieuws voor de liefhebbers, want Forza Horizon 2 verschijnt op 30 september.

Forza Horizon 2 belooft de terugkeer van de Drivatars, bekend uit het eerste deel. De Drivatar zorgt ervoor dat de AI waar je tegen moet racen een stuk minder voorspelbaar is. Het systeem leert je racestijl en gebruikt deze tegen andere spelers. Zo is er geen simpele AI, maar race je tegen echte mensen of kopieën van mensen.

Forza is veelal een game geweest voor racefans, maar ook voor fans van auto’s. En ook in dit opzicht zal de nieuwe Forza flink gerepresenteerd worden met maar liefst 200+ auto’s in de game. De game zal op de Xbox One volledig draaien op 1080p met 30FPS, dus grafisch belooft het ook een mooie game te worden.

Microsoft hoopt met deze game zowel bestaande fans als nieuwelingen naar de Xbox One te trekken en daarmee de verkoopcijfers een boost te geven. Ga jij Forza Horizon 2 halen op 30 september?

Forza Horizon 2 verschijnt op 30 september

Forza Horizon 2 verschijnt op 30 september

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch