Menu Premium

Assassin’s Creed: Unity biedt co-op met vier spelers

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het begin van de Microsoft persconferentie, wordt er meteen afgetrapt met een zooi aan groot nieuws. Assassin’s Creed: Unity Biedt co-op met vier spelers, voortaan kan je dus lekker met je vrienden de straten van Parijs in het jaar 1789 onveilig maken.

Ja je leest het goed, de straten van Parijs, want dit is waar deze nieuwste Assassin’s creed-titel zich afspeelt. Volgens de voorman van Ubisoft, is dit de grootste speelwereld die ze hebben gemaakt, dus zelfs nog groter dan Assassins Creed IV: Black Flag. Dit belooft dus enorm veel goeds. Deze nieuwe game brengt niet alleen een nieuwe wereld met zich mee, maar ook een hele zooi aan nieuwe manieren om je voort te bewegen en je vijand een zwaard door zijn strot te jagen. Tijdens de gameplay-beelden die wordt laten zien op de persconferentie, is meteen dat het een oude vertrouwde Assassin’s Creed-game wordt, alleen dan wel helemaal in een nieuw jasje gestoken. Ook is er veel werk gestoken in de manier waarop je de game speelt, dit maal is het namelijk mogelijk om met drie vrienden online verschillende missies te voltooien, en dit is ook meteen het hoogtepunt van de beelden die worden laten zien op de E3 2014. Op een balkon staan en jezelf met andere assassins naar beneden werpen, om daar een bloedbad aan te richten, dat is typisch Assassins Creed.

Deze nieuwe game van Ubisoft komt uit voor de PC, de Xbox One en de PlayStation 4. We zullen helaas nog even moeten wachten op meer informatie, maar dat de game er in 2014 aan komt is in ieder geval zeker!

Assassin's Creed: Unity biedt co-op met vier spelers

Assassin’s Creed: Unity biedt co-op met vier spelers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch