Menu Premium
Loading...

Destiny PS4 Everything You Need To Know trailer

Gamekings Redactie 19/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe trailer van Destiny is verschenen, waarin nogmaals goed wordt uitgelegd wat voor game Destiny nou werkelijk is. Verschillenden mensen van het team dat aan Destiny werkt komen voorbij, die allemaal op hun eigen manier vertellen wat Destiny voor een game is. Ben jij nou benieuwd naar deze nieuwste Bungie-titel? Kijk dan snel deze Destiny PS4 Everything You Need To Know trailer.

Als je de trailer ziet, dan zal het je allemaal behoorlijk bekend voorkomen. Dit komt natuurlijk doordat onze eigen Dennis in Seattle is geweest om bij Bungie zelf Destiny als eerste in de hele Benelux te kunnen spelen. Als je benieuwd bent naar wat Dennis van Destiny vond of je wil een interview met de community-manager van Destiny zien? Dan kan je dat allemaal terug vinden op Gamekings.tv. Dennis heeft ook een dagboek gemaakt in Seattle, die hij eigenlijk samen met Jesse van Dijk, een Nederlandse artist die aan Destiny werkt, zou maken. Helaas ging dit niet door. Dat gaf Dennis de kans om Seattle in z’n eentje te verkennen en bij te komen van alle Destiny info die hij op moest nemen. Jij hebt vast nog niet alle info over Destiny, check daarom deze Destiny PS4 Everything You Need To Know trailer.

Destiny is het nieuwste project van de ontwikkelaar Bungie, die iedereen natuurlijk kent van de gamefranchise Halo. Destiny heeft ook duidelijke character trekjes van Halo, zoals de wapens en het design van de rassen. Verder speelt Destiny zich af in een toekomst waar de aarde is aangevallen door verschillende alien-soorten die bijna de mensheid hebben doen uitsterven. De laatste overlevenden wonen in de laatste stad en vanuit hier ga jij met één van de drie beschikbare klassen de wijde wereld in om missies te doen en de aarde te redden. Je doet dit in een team van drie spelers. Dit kunnen je eigen vrienden zijn of spelers die je ontmoet hebt in de laatste menselijke stad.

Hoe dan ook, check deze Destiny PS4 Everything You Need To Know trailer als je nog meer wilt weten over Destiny!
Destiny PS4 Everything You Need To Know trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch