Menu Premium
Loading...

NBA2K15 krijgt elf nieuwe Euroleague-teams

Gamekings Redactie 16/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl EA het een aantal jaren liet afweten qua het uitbrengen van een nieuwe titel in de NBA Live-serie, gingen ze vorig jaar keihard de strijd aan met de NBA 2K-reeks van 2K Games. Volgens velen won NBA2K14 die wedstrijd met vlag en wimpel en wellicht hebben de nieuw geïntroduceerde Euroleague-teams daar ook een handje aan meegeholpen. Europa wordt nog prominenter in het aankomende deel in de NBA 2K-serie, want NBA2K15 krijgt elf nieuwe Euroleague-teams. Word jij daar als Europeaan basketballiefhebber extra enthousiast van?

In de Verenigde Staten is basketbal ontzettend groot, maar ook in Europa hebben we ook genoeg topteams die zich meer dan voldoende staande houden op de court. In NBA2K14 was het al mogelijk om met teams als FC Barcelone en Real Madrid te spelen, maar er ontbraken er nog een aantal. Misschien was het een licentiekwestie, misschien wilden ze wat bewaren voor het aankomende deel, maar het is een feit dat er grote teams tussen de elf nieuwe Euroleague-opties zitten.

Zo is het in NBA2K15 mogelijk om onder meer met FC Bayern Munich te spelen en is ook Galatasaray Liv Hospital van de partij. Dat brengt het totaal op vijfentwintig in totaal, wat het mogelijk maakt om een aardig compleet Euroleague-seizoen te spelen in NBA2K15.

Real Madrid-speler Sergio Llull neemt even een break en vertelt je wat hij vindt van de integratie van de Euroleague-teams in NBA2K. Zijn team was uiteraard in NBA2K14 beschikbaar, maar door het ontbreken van andere teams was het geheel nog niet compleet. Llull vertelt daarnaast ook nog even over de aankomende wedstrijd tegen de rivalen van FC Barcelona, wat het interview nog extra de moeite waard maakt om te kijken als je fan bent van de Euroleague.

De NBA2K-games verschijnen altijd in het najaar en volledig naar verwachting is dat ook het geval met NBA2K15. Deze is vanaf 10 oktober speelbaar op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

NBA2K15 krijgt elf nieuwe Euroleague-teams

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch