Menu Premium
Loading...

Murdered: Soul Suspect The Bell Killer trailer

Lisette Atsma 30/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit aankomende project van Airtight Games heeft nooit een officiële aankondiging gehad. In plaats daarvan begon het allemaal op Twitter, op 8 februari 2013. Dit was de dag dat de @Murdered twitter-account werd aangemaakt en begon te posten met teasers. Ondertussen weten we dat de game op 6 juni dit jaar uit komt in Europa. De nieuw gelanceerde Murdered: Soul Suspect The Bell Killer trailer geeft ons een beter inzicht in de game.

De aankondigingen begonnen met drie tweets: “What is…” “…The hardest case…” “…to solve?” Elke tweet kwam met een plaatje, welke samen een stuk berkenbast vormden met een geheimzinnig teken erin gegraveerd. Deze tweets werden gevolgd door een maand lang aan teasende tweets, die langzaam vorm gaven aan een ware aankondiging. In februari van 2014 verscheen de eerste teaser trailer. Na meerdere trailers en een verschijning op de E3 van vorig jaar, wordt dit vandaag opgevolgd door een nieuwe trailer.

Ondertussen weten we dat het verhaal van de game zich focust op Detective Ronan O’Connor. Hij komt naar Salem, Massachussets, een stad die wordt geterroriseerd door een seriemoordenaar. Hier vindt hij zelf echter ook zijn einde wanneer hij zelf het slachtoffer wordt van de mysterieuze man. Vervolgens wordt hij wakker als een spook, en moet hij, met behulp van de krachten die hij als spook krijgt, zijn eigen moord proberen op te lossen. Er is één getuige van zijn moord, een jong meisje, genaamd Joy. Door stom toeval kan zij spoken zien en met ze praten. Samen proberen ze de moordenaar te stoppen.

Murdered: Soul Suspect is vanaf 6 juni te spelen en wordt beschikbaar gemaakt op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Naast het lanceren van de trailer vandaag, kondigden ze ook aan dat deze week iets op de officiële website geplaatst wordt. wat zal aantonen hoe groot de wereld van Murdered precies zal zijn. Interessant!

Murdered: Soul Suspect The Bell Killer trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch