Menu Premium
Loading...

The Division Snowdrop Engine Trailer

Karim Shehata 19/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog altijd is het de bedoeling dat we eind dit jaar aan de slag kunnen met The Division op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Alhoewel de geruchten hardnekkig zijn over een release in 2015, is het dus niet ondenkbaar dat we dit jaar nog iets van The Division aan kunnen raken. Natuurlijk is het ook interessant om te weten en tevens te zien in welke engine The Division zich afspeelt en daarnaast door wie de game gemaakt wordt. Je komt achter beide dingen door middel van de The Division Snowdrop Engine Trailer.

In deze trailer wordt namelijk de Snowdrop Engine getoond, maar ook besproken door Ubisoft Massive. De ontwikkelaar van de game, voormalig werkzaam onder de naam Massive Entertainment, geeft in deze trailer dus een mening over de engine. Voorlopig ziet de engine er overigens prachtig uit en het tonen van nieuwe beelden maakt ons natuurlijk nog nieuwsgieriger naar de game. De ontwikkelaar zelf zegt in de The Division Snowdrop Engine Trailer in ieder geval zeer blij te zijn met de creatieve vrijheid die de engine volgens hen biedt.

Snowdrop lijkt voorlopig een hele mooie en strakke engine te worden. In The Division is het tevens mogelijk om door middel van een applicatie op je mobiel of tablet mee te doen met de gameplay van The Division op één van de platformen waarop de game verschijnt, waardoor de game en de engine het nog weleens zwaar te voortduren kunnen krijgen. Wat het eindresultaat wordt van het gebruik van de Snowdrop Engine in Tom Clancy’s The Division weten we mogelijk aan het einde van dit jaar. Voorlopig moeten we het echter doen met de The Division Snowdrop Engine Trailer.

The Division Snowdrop Engine Trailer

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch