Menu Premium

GTA Online viert de nieuwe update met The Business Event Weekend

Karim Shehata 06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar verscheen Grand Theft Auto V. De game brak verschillende verkooprecords en niet geheel zonder reden, want de game was ijzersterk en wordt door velen dan ook gezien als een next-gen ervaring op de current-gen consoles. Twee weken na de release kwam Rockstar met Grand Theft Auto Online, welke het online gamen zoals we dat nu kennen opnieuw moest gaan uitvinden. Alhoewel dat niet helemaal gebeurt lijkt te zijn, is Rockstar wel loyaal aan de game en ondersteunt het GTA Online zeer regelmatig met updates en DLC. Recentelijk is dit ook nog gebeurd, want op 4 maart verscheen The Business Update voor GTA Online. Rockstar vond dit genoeg reden voor een feestje, want GTA Online viert de nieuwe update met The Business Event Weekend.

Zo kun je van alles verwachten wanneer je dit weekend besluit om GTA Online te gaan spelen op je PlayStation 3 of Xbox 360. In alle races die zich niet in de lucht bevinden, maak je kans op erg veel extra RP. Wanneer je echter meer bent van het racen in de lucht met bijvoorbeeld een vliegtuig, kun je zomaar opeens erg veel extra geld verwachten op je GTA Online-bankrekening. De RP en het geld zijn ook te verdienen in de nieuwe races die The Business Update eergisteren met zich meebracht.

Het feest wordt nog groter, want wanneer je de voertuigen gebruikt die The Business Update met zich meebracht, verdien je sowieso meer RP en geld. Daarnaast moet Rockstar gedacht hebben: “Wat is een feestje zonder aangename verrassingen?” Dit vanwege het feit dat er vijf keer zoveel Crate Drops worden gedropt dit weekend, waardoor er dus zomaar opeens een flinke oorlog kan uitbreken in de straten van Los Santos. De Crates bevatten namelijk onder meer RPG’s, Miniguns en erg veel RP-bonussen. Wanneer je echter de beste foto weet te maken met één van de nieuwe voertuigen, dan kun je één miljoen GTA-dollars winnen. Welke vaste GTA Online-speler wil dat nou niet?

Rockstar zal van het weekend ook flink gaan streamen, waardoor het van 7 tot en met 9 maart dus een waar GTA Online-feestje belooft te worden. De benodigde Business Update is al te downloaden sinds 4 maart. Wanneer je deze update voor GTA Online hebt binnengehaald, kun je in het aanstaande weekend dus flink los in een GTA Online vol met festiviteiten.

GTA Online viert de nieuwe update met The Business Event Weekend

GTA Online viert de nieuwe update met The Business Event Weekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch