Menu Premium

Rockstar kondigt een speciale Valentijns-update aan voor GTA Online

Gamekings Redactie 11/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar komt met een speciale update voor GTA Online. Het Amerikaanse Rockstar is nooit vies van wat gratis updates voor Grand Theft Auto Online, want al eerder kregen we onder meer te maken met de Beach Bum-update. Nu zit er, zoals gezegd, wel een hele speciale update aan te komen, want Rockstar kondigt een speciale Valentijns-update aan voor GTA Online. De update bevat een paar leuke extra’s die het spelen nog leuker maken.

Vanaf vrijdag kun je Los Santos onveilig maken met een nieuw geweer, namelijk de ‘Gusenberg Sweeper’. Dit is een machinegeweer die je kunt vergelijken met een Tommygun. Wanneer je de update hebt gedownload, is de Gusenberg Sweeper in elke Ammu-Nation te koop. Daarnaast komt er ook een nieuwe auto beschikbaar. Dit is een gepanserde limousine uit de jaren ’20 en hij ziet er ongelooflijk tof uit. Deze klassieke auto heeft de naam ‘Albany Roosevelt’ en is te koop vanaf de in-game website.

Om de maffiastijl helemaal compleet te maken, komen er ook nieuwe bijbehorende kledingstukken. De mannelijke personages kunnen zich in een strak pak hijsen met een hoge hoed. Voor de vrouwelijke personages zijn er flapper jurken met een zeer bijpassend kapsel beschikbaar in deze update. Daarnaast komen er nog een aantal stijlvolle accessoires bij. Wanneer je bijvoorbeeld liever incognito te werk gaat, zijn de nieuwe masquerade maskers misschien iets voor jou.

De Valentine’s Day Massacre Special bevat ook tien nieuwe Jobs die je te lijf kunt gaan als een echte Godfather.  Wees er wel snel bij, want de Valentijns-update is maar voor een beperkte tijd te downloaden. Wanneer je de Valentine’s Day Massacre Special-update eenmaal gedownload hebt, hoef je niet meer bang te zijn dat je de items verliest. Alle items blijven dan voorgoed beschikbaar en kunnen ook in de offline Story-modus gebruikt worden.

Rockstar kondigt een speciale Valentijns-update aan voor GTA Online

Rockstar kondigt een speciale Valentijns-update aan voor GTA Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch