Menu Premium
Loading...

Eerste Hands-on met Evolve

11/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laat je deze week verrassen met een splinternieuw item, waarin Dennis en Pascal jou alles vertellen over Evolve. 2K Games kondigde Evolve een tijdje geleden officieel aan. Dennis heeft na een speciaal bezoek aan Londen, waar hij alvast een voorproefje van het spel gekregen heeft, alle details voor jou op een rijtje gezet. Samen met Pascal bespreekt hij niet alleen de gameplay maar ook de graphics en nog veel meer. Benieuwd naar de eerste hands-on met Evolve?

Deze nieuwe game wordt onder de loep genomen door Pascal en Dennis. Zij laten je kennismaken met een totaal nieuwe game-ervaring. Zo is jou karakter in deze game enorm bepalend voor de ervaring die je met deze game hebt. Ben je een jager of wordt er op je gejaagd? Kun jij je snel genoeg aanpassen om te overleven? En misschien wel het belangrijkste, kun jij sterk genoeg worden om de tegenstander te verslaan? Dit spel is voor iedereen, of je nou een teamplayer of een loner bent. De makers van Left 4 Dead zullen je zeker niet teleurstellen. De game zit vol met beesten die je als monster verslindt of als jager verslaat. Hiermee word je als monster sterker en level je je wapens als jager. Je gaat het allemaal zien in deze hands-on bespreking.

Deze nieuwe game zal uitkomen op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Evolve is een multiplayer shooter game en als je denkt dat je alles in die categorie gezien hebt, check dan wat Dennis en Pascal je te melden hebben over de eerste hands-on met Evolve!

Ontwikkelaar: Turtle Rock Studios
Uitgever: 2K Games
Platform: PlayStation 4, Xbox One en PC.
Eerste Hands-on met Evolve

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch