Menu Premium
Loading...

Civilization V: Conquest of the New World Deluxe Scenario Trailer

Karim Shehata 05/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Sid Meier’s Civilization-franchise is het de bedoeling om je eigen beschaving op te bouwen met één van de facties die beschikbaar zijn in de game. Om de game leuk te houden, blijft ontwikkelaar Firaxis Games de game onderhouden met verschillende updates. Daarnaast wordt er regelmatig nieuwe content toegevoegd aan de game, waardoor de fanatieke Civiliziation-speler lekker aan de slag kan blijven gaan met in dit geval Civilization V. Nu komt er een nieuw scenario uit voor de game, welke goed te zien is in de Civilization V: Conquest of the New World Deluxe Scenario Trailer.

Wanneer je al een tijdje Civilization V speelt, zul je echter merken dat je dit scenario waarschijnlijk al weleens eerder hebt gezien. Dat kan kloppen, want het Conquest of the New World Scenario maakte al deel uit van Spain & Inca Civilization en Inca Pack. Nu wordt er echter een verbeterde versie van dit scenario uitgebracht, welke door het leven gaat als het Conquest of the New World Deluxe Scenario. Hierdoor is er een groter aantal aan facties speelbaar in dit scenario, want nu kun je met tien beschavingen aan de slag in het nieuwe Conquest of the New World. Daarnaast is het aantal beurten gestegen tot 150, waardoor je wel een tijdje zoet bent met dit scenario. Ook worden er met dit zeer luxe scenario onder meer religie, nieuwe handelsroutes en nieuwe grondstoffen toegevoegd aan de game. Als klap op de vuurpijl zijn de Technology en Policy Trees voorzien van een uitbreiding én is er nieuw Victory Point-systeem ingesteld in dit scenario.

Je kunt dus aardig aan de slag met Civilization V wanneer je besluit om het Conquest of the New World Deluxe Scenario te downloaden voor de diepgaande game. Wanneer je echter niet zo zeker bent van de nieuwe toevoegingen in deze Sid Meier-game, kun je natuurlijk altijd even de Civilization V: Conquest of the New World Deluxe Scenario Trailer checken.

Civilization V: Conquest of the New World Deluxe Scenario Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch