Menu Premium

Nieuws over Xbox One Games with Gold komt binnenkort

Gamekings Redactie 03/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het succes van PlayStation Plus is door Microsoft niet onopgemerkt gebleven en voor de Xbox 360 verscheen dan ook een soortgelijke service. De Games With Gold-service heeft echter nog niet kunnen opboksen tegen het PlayStation Plus van Sony, maar wellicht gaat daar binnenkort verandering in komen, want nieuws over Xbox One Games with Gold komt binnenkort.

Met de komst van de vorige generatie consoles kwam ook de mogelijkheid om je games digitaal aan te schaffen en rechtstreeks naar je harde schijf te downloaden. Vaker dan niet bood het weinig tot geen financieel voordeel, maar met PlayStation Plus en het soortgelijke Games with Gold voor de Xbox is misschien wel de sweet spot gevonden voor het verkopen van games op een console. Het is inmiddels wel gebleken dat Sony met PlayStation Plus een een erg goede service in handen heeft. Dit geldt natuurlijk vooral voor mensen die minder waarde hechten aan de mogelijkheid om hun games fysiek te hebben. De concurrentie is moordend en de concurrentiestrijd tussen Sony en Microsoft is altijd al een soort wapenwedloop geweest, helemaal nu het laatstgenoemde bedrijf meer munitie in de strijd lijkt te gaan gooien.

Xbox-gamers met een Gold abonnement konden al genieten van enkele topgames met onder meer Halo 3 en Sleeping Dogs als goede voorbeelden. Over het algemeen verschijnen er wat oudere games, maar het kan net die game zijn die je destijds hebt gemist. We kunnen ervan uitgaan dat de Games with Gold-service evenals de Xbox 360 ook de Xbox One gaat sieren. Het zou het Gold-abonnement in potentie veel waardevoller maken en daarnaast zou het een argument minder zijn om een andere console boven te Xbox One te kiezen. Phil Spencer maakte afgelopen zaterdag op Twitter bekend dat er snel nieuws over Xbox One Games with Gold aan zit te komen. We wachten met smart af!

Nieuws over Xbox One Games with Gold komt binnenkort

Nieuws over Xbox One Games with Gold komt binnenkort

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch