Menu Premium
Loading...

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Retro-Spective Trailer

Lisette Atsma 29/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix is druk bezig met het promoten van de aankomende Final Fantasy XIII-game, oftewel Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Nog geen week geleden kwam de Japanse uitgever met de Evolution of Battle Trailer, welke de veranderingen in het gevechtssysteem in de aankomende Lightning Returns toonde. Vandaag brengen ze ons de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Retro-Spective Trailer, welke heel netjes het verhaal van Lightning voor de speler samenvat.

Het verhaal van Lightning en Final Fantasy XIII gaat ondertussen de derde game in en hierdoor is een samenvatting als deze, voor veel fans, geen overbodige luxe. De trailer is heel leuk samengesteld, want in complete retrovorm wordt het verhaal van Final Fantasy XIII en Final Fantasy XIII-2 voor je samengevat, zodat je up-to-date bent voordat je aan Lightning Returns: Final Fantasy XIII kunt gaan beginnen. Het redden van Cocoon, wat praktisch het verhaal van Final Fantasy XIII was, als het tijdreizen en het stoppen van Caius uit de tweede game komen langs. Het is immers bijna vier jaar geleden sinds de eerste game met Lightning is uitgekomen, dus vele gamers zullen het precieze verhaal echt niet helemaal meer weten.

Het kijken naar de trailer geeft direct het nostalgische idee om een Game Boy uit de kast te trekken en al je oude favorieten te gaan spelen. De trailer heet natuurlijk niet voor niets Retro-Spective en heeft ontzettend de vibe van de eerdere Final Fantasy-games. Waarschijnlijk zal iedere liefhebber van de Final Fantasy-reeks er met plezier naar kijken. We moeten nog net iets meer dan twee weken wachten voordat we de nieuwe, afsluitende game van de Final Fantasy XIII-trilogie kunnen spelen. Lightning Returns: Final Fantasy XIII komt op 14 februari uit voor de Playstation 3 en Xbox 360. Check hier de trailer!

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Retro-Spective Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch