Menu Premium

Ontwikkelaar CCP werkt nog steeds aan World of Darkness

Karim Shehata 12/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar CCP is vooral bekend van de MMO Eve Online. De game is één van de meest gespeelde MMO’s op de PC, waardoor Eve Online een succes genoemd mag worden. De ontwikkelaar werkt echter sinds 2009 ook aan een World of Darkness-MMO, welke onderdeel is van de gelijknamige franchise. Het lijkt echter niet zo goed te gaan met de ontwikkeling van deze game, want het is angstvallig stil rondom de titel van CCP. Wanneer er nieuws naar buiten komt, is dit meestal slecht nieuws. Nu is er een bericht naar buiten gekomen waarin we in ieder geval weten dat de game nog leeft, want ontwikkelaar CCP werkt nog steeds aan World of Darkness.

De ontwikkeling van deze game heeft wel al wat financiële slachtoffers gekend. In 2011 kwamen er door een herstructurering binnen het bedrijf wat mensen op straat te staan, terwijl er nu ook vijftien mensen mogen vertrekken binnen CCP. In het officiële persbericht meldt het bedrijf dit zeer te betreuren, maar dat deze beslissing juist is genomen om de ervaring van deze game te verbeteren.

Of het nu wél gaat opschieten met deze game is nog maar de vraag. De ontwikkelaar heeft de focus op Eve Online verdubbeld, terwijl CCP ook nog hard bezig is om DUST 514 voor de PlayStation 3 kwalitatief sterker te maken. CCP gaf overigens in april al aan dat World of Darkness waarschijnlijk niet vóór het jaar 2015 verschijnt, maar sta er dus ook niet van te kijken als het nog langer gaat duren.

Ontwikkelaar CCP werkt nog steeds aan World of Darkness

Ontwikkelaar CCP werkt nog steeds aan World of Darkness

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch