Menu Premium
Loading...

Road Not Taken on PS4 and PS Vita Trailer

Gamekings Redactie 10/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Door alle grote en bekende games die de hele tijd in de spotlights staan, zou je bijna vergeten dat er ook iets minder bekende games uit komen die het vermelden waard zijn. Zo heb je de game: Road Not Taken, waarbij het oplossen van verschillende puzzels de hoofdzaak is. Om een goed beeld te krijgen wat deze, toch redelijk eigenzinnige, game met zich meebrengt, check je snel de Road Not Taken on PS4 and PS Vita Trailer!

Road Not Taken is een gedicht wat al uit het jaar 1916 stamt en de naam en opzet van dit gedicht zijn gebruikt als basis voor deze game. Als speler ben je een Ranger in een verlaten bos, waarbij het jou taak is om vermiste kinderen op te halen en natuurlijk bij hun moeder af te leveren. Onderweg kom je er achter dat het bos toch niet zo vriendelijk is als het lijkt en het begint zich, naarmate het spel vordert, steeds meer tegen je te keren. Hierdoor moet je slim zijn en jezelf nieuwe vaardigheden aanleren, om zo het bos de baas te blijven. Door objecten en stukken van het bos op te pakken en vervolgens hard de andere kant op te smijten, is het de bedoeling dat je een weg vindt door het bos. De game combineert avontuur met puzzelen en dat zorgt voor een redelijk aparte ervaring.

De bomen en struiken in het bos kunnen op sommige momenten toch nog redelijk handig zijn, want je kunt ze gebruiken om een vijand weg te jagen. Wanneer de route naar de uitgang van het bos is geblokkeerd door een boom, moet je natuurlijk een manier zien te vinden om de boom te verplaatsen. Verschillende objecten die in het bos worden gevonden kunnen hiervoor worden gebruikt en elk object heeft ook zo zijn eigen vaardigheden en gaven die je kunnen helpen.

Als je denkt dat Road Not Taken een gemakkelijke game is, dan zou dit vies tegen kunnen vallen. Het onthouden van een level kan simpelweg niet, want de levels worden willekeurig gegenereerd. Buiten de PlayStation 4 en de PSVita komt de game ook uit voor de PC en iOS-apparaten. Wanneer Road Not Taken uitkomt is helaas nog niet bekend, maar als je alvast zin hebt gekregen in een mooi voorproefje kun je snel de Road Not Taken on PS4 and PS Vita Trailer trailer checken!
Road Not Taken on PS4 and PS Vita Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch