Menu Premium
Loading...

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Shop and Customization Trailer

Gamekings Redactie 07/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe je het ook wendt  of keert, de Final Fantasy-games van Square Enix behoren tot de top van de Japanse RPG’s. Zelfs de delen die vijftien jaar of langer geleden uitkwamen, worden vandaag de dag beschouwd als top-titels. In dit jarenlange ontwikkelproces hebben de mannen van Square Enix ook wel eens een misstap begaan, denk aan Final Fantasy XII, maar over het algemeen maken ze keiharde J-RPG’s. De Japanse gameontwikkelaar komt februari volgend jaar met hun nieuwste titel en geeft je nu alvast een kijkje in het hebben en houwen van het winkel- en progressiesysteem in de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Shop and Customization Trailer.

Normaliter blaast Square Enix ons weg met hun welbekende CGI-trailers, vol pracht en praal, lompe actie en toffe personages. Met de Shop en Customization trailer gooien ze het over een geheel andere boeg. Geen actie, geen prachtige beelden, maar strakke menu’s en en toffe stukken armor. In de trailer krijgen we alvast een aantal items te zien, waar je Lightning straks mee kunt uitrusten. Alle menu’s zien er precies zo uit, als je ze verwacht van een Final Fantasy-game. Het customizen gaat echter een stukje verder dan bij de andere, zo kun je straks je outfits in alle mogelijke kleuren van de regenboog dippen. Ondanks de redelijk saai ogen trailer ben ik flink enthousiast. Alleen al die typische geluidjes die je hoort als je door een menu klikt, heerlijk.

Lightning Returns is het derde deel in de Final Fantasy XIII-serie en vormt een direct vervolg op FF XII-2. Je speelt als de protagonist Lightning en moet nog steeds de wereld van haar ondergang behoeden. De game komt eind dit jaar uit in Japan en in februari van 2014 uiteindelijk ook bij ons, voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch