Menu Premium
Loading...

Rambo The Videogame Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 05/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het goed is kun je ‘m ergens nog wel vinden, Escape Plan, de nieuwste film met Sylvester Stallone naast Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Het duo schopt al jaren, met veel succes, boeven in elkaar om zo de wereld van de ondergang te behoeden. Beide heren zijn inmiddels al flink op leeftijd, pensioengerechtigd zijn ze zeker, maar stoppen met kontschoppen? Ho maar. Toch valt af en toe wel degelijk te merken dat ze niet meer de jonge goden zijn die ze ooit waren, bovendien is het genre van de simpele actiefilm tegenwoordig net wat minder populair dan in hun gouden jaren. Mocht je tenminste een van deze helden nog eens in topvorm mee willen maken, dan kan dat. Check hoe de digitale vertolking van Stallone met hetzelfde gemak een helikopter overmeestert als baddies de grond in stampt in de Rambo The Videogame Gameplay Trailer.

Ook in deze gameplay trailer krijg je kort de drie films te zien die in de aankomende game behandeld gaan worden. Het begint natuurlijk met First Blood, vervolgens zie je een stukje uit deeltje twee en ook Rambo III komt aan bod. Waar de trailers waarmee we de afgelopen weken zijn gebombardeerd me in de meeste gevallen letterlijk wegbliezen door de grafische pracht en praal, is dat bij Rambo The Videogame een totaal ander geval. De graphics zien er ongelofelijk gedateerd uit, lelijker dan het gros van de Xbox 360 en PlayStation 3-games die ik jaren geleden al speelde. Nee, van het grafische aspect moet de game het niet hebben. Ook de gameplay ziet er niet denderend uit, in elk geval minder dan die van de concurrenten Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4.

Rambo The Videogame moet het, zo ver ik uit de trailer kan opmaken, voornamelijk hebben van een nostalgische gevoel. Voor een enkele gamer wellicht genoeg, maar ik houd het dan toch bij Ghosts of Battlefield 4. Mocht jij wel een van de die hard Rambo-fans zijn, dan kun je er begin volgend jaar op de PC, Xbox 360 of PlayStation 3 mee aan de slag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch