Menu Premium

Hellraid is uitgesteld naar 2014

Gamekings Redactie 30/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naarmate we bijna aan het einde van dit kalenderjaar komen, beseffen veel ontwikkelaars dat het moeilijk is om nog dit jaar hun game uit te brengen en worden er meerdere titels vooruit geschoven. Bij Techland is dat ook het geval, want hun Hellraid is uitgesteld naar 2014.

Ze hebben het druk bij ontwikkelaar Techland. Dit jaar kwamen zij namelijk met Dead Island: Riptide en Call of Juarez, en ook kondigden zij aan hard te werken aan Dying Light. De titel waar zij ook mee bezig zijn, maar die over het algemeen iets minder aandacht gekregen heeft, is Hellraid. Het was oorspronkelijk de bedoeling om Hellraid dit jaar nog in de winkels te laten liggen, maar dat plan is gewijzigd. Dit laat Techland weten op het officiële blog van de game.

“Vanaf het moment dat we begonnen met het ontwikkelen van Hellraid, was het ons doel om een game te maken die we allemaal willen spelen. We wilden klassieke titels eer aan doen en die combineren met nieuwe ideeën, moderne technologie en co-op mogelijkheden om spelers meer dan honderd uur aan puur en bloederig plezier te bieden”, schrijft ontwikkelaar Techland op het blog. Volgens de ontwikkelaar zouden ze teveel compromissen moeten maken om ervoor te zorgen dat de game dit jaar nog uitkomt en daarmee niet aan de verwachting voldoen.

Ze hebben dus meer tijd nodig om van Hellraid een complete game te maken, waardoor er nog geen releasedatum bekend is. De game is af wanneer deze af is, volgens de ontwikkelaar. Volgens de planning moet dat ergens in 2014 zijn. Liever een goede game dan een snel product, toch?

Hellraid is uitgesteld naar 2014

Hellraid is uitgesteld naar 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch