Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag Weapons Trailer

Gamekings Redactie 25/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de loop van de Assassin’s Creed-serie zijn er al veel wapens voorbij gekomen. Elke game heeft andere wapens en altijd afgestemd op de tijd waarin het verhaal zich afspeelt. Wat deze nieuwste game in de serie gaat brengen, zie je in de Assassin’s Creed IV: Black Flag Weapons Trailer. Check hem snel!

Ondertussen zijn er tientallen, zo niet honderden, wapens te vinden in de Assassin’s Creed-serie. Het mooiste van alles is dat Ubisoft zich niet focust op steeds dezelfde manier van vechten. Waar bij de eerste game de focus lag op het gebruik van je ‘Hidden Blades’, werden er vanaf de tweede game in de serie ook andere elementen toegevoegd. Zo werd het gebruik van je zwaard steeds belangrijker en had je voor het eerst de mogelijkheid om je vijand te doden met een ingebouwd pistool. In de loop der jaren zijn al allerlei soorten wapens naar voren gekomen en in het derde deel werden afstandswapens nog een stapje belangrijker. Dit komt onder andere door alle musketten die werden toegevoegd. Assassin’s Creed IV: Black Flag richt zich op de piraterij, met natuurlijk alles wat daarbij hoort. Zo zal er erg veel gebruik worden gemaakt van vuurwapens en natuurlijk horen daar ook de kanonnen op een schip bij.

Dat Assassin’s Creed IV: Black Flag ook vol zit gepropt met verschillende soorten wapens is geen geheim. Of de wapens echt zo tof zijn zoals dat is de trailers te zien is, kunnen we bijna zelf meemaken, want de game is vanaf 29 oktober speelbaar op de PlayStation 3 en de Xbox 360. Vanaf 22 november is de game verkrijgbaar op de PlayStation 4, de PC en de Wii U. Ook komt hij uit voor de Xbox One, maar de verschijningsdatum van die console is nog altijd een groot mysterie. Heb jij ook al zoveel zin gekregen in Assassin’s Creed IV: Black Flag? Waar wacht je dan nog op, check snel die trailer!Assassin’s Creed IV: Black Flag Weapons Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch