Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Launch trailer

Gamekings Redactie 21/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je een groot liefhebber van first-person shooters bent, is het elke keer uitkijken naar het najaar. De wintermaanden zijn perfect geschikt om op de bank te gaan zitten met een controller in je knuisten en met de feestdagen in het vooruitzicht komen ontwikkelaars met hun grootste titels. Activision is zoals gewoonlijk ook van de partij, dit keer met Call of Duty: Ghosts. Het dagen afstrepen op de kalender is bijna voorbij en dat wordt gevierd met de Call of Duty: Ghosts Launch trailer!

Dat er elk jaar een nieuw deel in de Call of Duty-serie uitkomt, is ondertussen een statisch gegeven. Het is altijd heel makkelijk om te zeggen dat er geen rek meer in de franchise zit, maar miljoenen spelers denken er anders over. Keer op keer gaat het nieuwste deel als warme broodjes over de toonbank. Toch is daar geen volle zekerheid over en vandaar heeft ontwikkelaar Infinity Ward wel degelijk ervoor gezorgd dat het fris aan moet voelen.

Niet alleen dat, want Call of Duty: Ghosts is ook het eerste deel in de serie die gaat uitkomen op de next-gen consoles; de Xbox One en PlayStation 4. Graphics zijn niet alles, maar het is toch lekker als alles er toch effe een stukje beter uitziet. Daarnaast hebben de Xbox One en PlayStation 4 ook meer rekenkracht, waardoor er nog meer spektakel op je beeldscherm te toveren is.

Of Call of Duty: Ghosts dé game van het najaar wordt, zal vast een flinke discussie blijven. De Call of Duty: Ghosts Launch trailer ziet er tenminste lekker uit! 5 november kun je erachter komen of het ook lekker speelt, want dan verschijnt de game op de PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. Voor de Xbox One-versie is het nog even wachten tot 2014 en de PlayStation 4-versie ligt op 29 november in de winkels.

Call of Duty: Ghosts Launch trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch