Menu Premium

Madden NFL 25 krijgt een CoachGlass-app voor de Xbox One

Gamekings Redactie 08/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Second-screen gaming sijpelt zo langzamerhand door in veel games. Alleen is het nog voor geen enkele game een must-have. Wellicht dat CoachGlass in de volgende American Football-game een touch-down maakt. Madden NFL 25 krijgt een CoachGlass-app voor de Xbox One. Is daarmee misschien het hek van de dam?

De CoachGlass-app is exclusief bruikbaar voor de Xbox One-versie van Madden NFL 25 en moet met name de defensieve gameplay visueel overzichtelijk maken en de gameplay van meer diepte voorzien. Je kunt dan uiteraard in real-time en tot in detail je de defensie van je team organiseren, mits je natuurlijk over de nodige strategische capaciteiten beschikt. Ben je wat minder zeker van je strategische kennis, dan kun je CoachGlass ook vóór je laten werken. De app verzamelt gegevens van duizenden gespeelde online wedstrijden. Aan de hand daarvan en met de gegevens van je tegenstander kun CoachGlass je ook advies geven.

CoachGlass voor de Xbox One gaat nog dieper door gedetailleerde gegevens te verzamelen van je tegenstander. Zo kan je de app raadplegen voor statistieken die je meteen in je spel kunt gebruiken, zodat je de bijvoorbeeld de acties van je tegenstander beter kunt voorspellen. Wanneer je alleen speelt kan de app je dus veel voordeel bieden, toch leent CoachGlass zich ook bijzonder goed voor coöperatieve gameplay. Als gamer ben je gewend om een controller te besturen, maar voor non-gamers kan het een nogal intimiderend stuk plastic met knoppen zijn. Ook zij kunnen participeren door middel van de CoachGlass-app en dit is een goede gelegenheid om dat ene familielid of die ene vriend bij Madden NFL 25 te betrekken.

CoachGlass is straks te gebruiken op alle smartphones en tablets waarop je de SmartGlass-app kunt downloaden. Vooral voor fans van Madden-games zal er de app een geheel nieuwe dimensie openen. Grote kans dat dit vooral in Amerika aan gaat slaan en gezien Electronic Arts’ FIFA het in Europa belachelijk goed doet, is misschien te verwachten dat een soortgelijke app voor de populaire voetbalgame gaat verschijnen.

Madden NFL 25 krijgt een CoachGlass-app voor de Xbox One

Madden NFL 25 krijgt een CoachGlass-app voor de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch