Menu Premium
Loading...

Destiny – The Moon Trailer

Gamekings Redactie 02/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Velen waren zeer onder de indruk toen we voor het eerst te horen kregen dat ontwikkelaar Bungie samen met uitgeverij Activision bezig is met Destiny. De game die een houdbaarheidsdatum van langer dan tien jaar moet krijgen, laat wel nog even op zich wachten. Dat mag de pret niet drukken, want we worden nu verblijd met de Destiny – The Moon Trailer, waarin we verse gameplay-beelden te zien krijgen van de grootste en ambitieuze MMOFPS.

Toen Destiny werd aangekondigd, was al duidelijk dat het even ging duren voordat de game in de winkels ligt. Ondertussen tikt de klok vrolijk door, gaat de ontwikkeling steevast door en komt de dag dat het geheel af is steeds dichterbij. Zoals ik Destiny eerder al een ambitieus project noemde, is dat ook zeker het geval. De game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, zevenhonderd jaar in de toekomst. De mensheid heeft zich verspreid over het hele sterrenstelsel en de wereld ziet er geheel anders uit dan nu. Dat gehele sterrenstelsel is dan ook gelijk het hele decor van Destiny. Het is namelijk mogelijk om naar verschillende planeten te gaan en een personage te kiezen uit verschillende rassen. Naarmate de tijd verstrijkt, wil Bungie nieuwe content en planeten toevoegen aan de game. Er is al bevestigd dat ze dit voor een periode van tien jaar gaan doen, waardoor Destiny uiteindelijk een immense virtuele omvang moet hebben.

Een game zo groots als deze heeft natuurlijk tijd nodig en vandaag is er nog geen specifieke releasedatum bekend. Wel is duidelijk dat Destiny in het tweede kwartaal van 2014 verschijnt voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.
Destiny - The Moon Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch