Menu Premium

Bungie onthult de PlayStation 4-box art van Destiny

Gamekings Redactie 30/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als Destiny een titel is waar je halsreikend naar uitkijkt, ben je waarschijnlijk niet de enige. We kennen de ontwikkelaar achter deze titel vooral van de Halo-serie en nu gaan ze iets anders doen. Over de game weten we al aardig wat, maar voor de echte verzamelaar is ook het uiterlijk van de verpakking belangrijk. Bungie onthult de PlayStation 4-box art van Destiny waarop we de uiterlijkheden van een Titan, een Hunter en een Warlock zien.

UPDATE: Ondertussen zijn ook de Xbox 360- en Xbox One-box arts onthuld. Deze zijn praktisch gelijk, wat uiteraard al te verwachten was.

Het zou zomaar kunnen dat je lichtelijk verbaasd bent om dit nieuwsartikel. De oplettende gamer die Destiny al een tijdje in de gaten houdt, heeft namelijk al eerder een box art gezien van de game. Waarschijnlijk moest dat toch niet de definitieve versie zijn, want vandaag laat Bungie zelf zien wat de box art voor de PlayStation 4-versie van Destiny wordt. Tevens geldt het ook voor de PlayStation 3-versie, maar op het moment van schrijven is onduidelijk of het ook geldt voor de Xbox 360- en Xbox One-versies van de game.

Zoals je op de box art ziet, zijn de drie klassen waaruit je kunt kiezen in Destiny goed vertegenwoordigd. Dit zijn namelijk de Titans, Hunters en Warlocks. Uiteraard hebben alle drie de klassen zo hun eigen specialiteiten, zodat je zelf bepaalt op welke manier je de massive multiplayer online first-person shooter van Bungie wilt spelen. Op de achtergrond wordt nog even benadrukt dat Destiny uit meerdere planeten bestaat. Het lijkt er dan ook steeds meer op dat de game episch groot wordt.

Houd je enthousiasme nog maar even binnen boort, want Destiny verschijnt pas in het tweede of derde kwartaal van 2014. Gelukkig is de kans groot dat de game uitkomt op jouw favoriete platform. Je hebt namelijk de keuze of je Destiny wilt spelen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 of Xbox One.

Bungie onthult de PlayStation 4-box art van Destiny

Bungie onthult de PlayStation 4-box art van Destiny

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch