Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #181 over Venom the Last Dance, Blade & The Penguin

27/10/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering van Nerd Culture duiken we diep in de film Venom: The Last Dance met een uitgebreide review. Daarnaast bespreken we het laatste nieuws uit de nerd cultuur, waaronder The Penguin, Dragon Ball Daima, en aankomende filmprojecten zoals twee nieuwe Predator films en Christopher Nolan’s nieuwste project.

Venom The Last Dance Review

Venom: The Last Dance volgt Eddie Brock en de symbioot Venom, die zich verschuilen in een bar in Mexico na hun recente strijd met Carnage. Terwijl Eddie probeert te ontsnappen aan de beschuldiging van een moord die internationale aandacht trekt, dwingt dit hem terug naar New York om zijn naam te zuiveren. Wat hij niet weet, is dat een dodelijk wezen, bekend als een Xenophage, hen op de hielen zit.

Tegelijkertijd raakt Rex Strickland, een soldaat die een geheim overheidsproject leidt, geïnteresseerd in Venom. Dit project onderzoekt buitenaardse symbioten die op aarde zijn neergedaald. Strickland krijgt de opdracht om Venom op te sporen en gevangen te nemen, wat leidt tot een kat-en-muisspel terwijl Eddie en Venom proberen te overleven.

Tijdens hun reis komen ze in allerlei gevaarlijke situaties terecht, waaronder een confrontatie met het Xenophage-wezen, dat vastbesloten is de mysterieuze Codex in Eddie te bemachtigen. Deze Codex zou een oude kracht kunnen bevrijden die het universum bedreigt. Terwijl de jacht intensiever wordt, moeten Eddie en Venom hun krachten bundelen met onverwachte bondgenoten om te overleven en het lot van de mensheid te bepalen.

Marvel haalt Blade van het releaseschema

Marvel Studios’ Blade is uit de releasekalender van 2025 gehaald vanwege vertragingen, zoals regisseurswisselingen en stakingen in de industrie. Disney vervangt de datum met Predator: Badlands, die op 7 november 2025 zal verschijnen. Blade, met Mahershala Ali in de hoofdrol, blijft een prioriteit voor Marvel, maar de productie zal pas beginnen zodra het script perfect is. Ondertussen zijn er drie ongetitelde Marvel-films gepland voor 2028. Disney’s keuze voor een bioscooprelease van Predator toont hun hernieuwde focus op de bioscoopervaring.

John Torturro wees The Pengiun af

John Turturro zal niet terugkeren als Carmine Falcone in de serie The Penguin, ondanks zijn eerdere rol in The Batman. Hij legt uit dat hij tevreden is met wat hij heeft bereikt met het personage. Daarnaast gaf hij aan dat het vele geweld tegen vrouwen in de serie niet bij hem past. Turturro heeft ook andere projecten die zijn tijd opeisen, zoals zijn rol in Pedro Almodóvar’s The Room Next Door. Deze nieuwe projecten sluiten beter aan bij wat hij nu wil doen in zijn carrière.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch