Menu Premium
Loading...

EvdWL over Black Ops 6, Naughty Dog, Killzone & Ubisoft

25/10/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom op de dag die al eeuwenlang pal voor het weekend staat, de mighty friday. We gaan lekker twee daagjes vrij hebben. Misschien wel om Call of Duty: Black Ops 6 te spelen. De game is immers vanaf vandaag verkrijgbaar. En als die game niks voor je is, dan kun je lekker kijken en luisteren naar een verse aflevering van Einde van de Week Live voor je klaar hebben staan. Jelle (nu is hij er wel de hele aflevering bij), JJ en Koos zitten klaar voor anderhalf uur aan discussie. Onderwerpen die in deze editie aan bod komen zijn onder andere Guerrilla Games klaar met Killzone, de nadere komst van Dragon Age Veilguard en de open beta van Monster Hunter Wilds. Dit alles en nog veel meer ga je meemaken in de Einde van de Week Live van vrijdag 25 oktober 2024.

Hoe gaat Black Ops 6 bevallen?

In ander nieuws praten we de volgende game van Naughty Dog, we hebben wat nieuws over Ubisoft en we kijken ook naar de updates van Fallout 76. Koppel dat aan een bizarre scene in een Nintendo shop en een scheutje Cool of Serious Uncool en het belooft een entertainende show te gaan worden.

Check de MSI Titan 18HX gaming laptop

Deze week zet MSI de Titan 18HX in de spotlights. Een beest van een gaming laptop die jou een 14e generatie i9 processor, een RTX 4080 videokaart met natuurlijk DLSS3, een 2 TB SSD, een 18-inch 4k 120Hz Mini-LED panel, RGB haptisch touchpad en een Per key RGB toetsenbord gaat geven. Bij MeGekko kun je hier alle info over deze laptop plus een scherpe prijs vinden. Bij aankoop krijg je als bonus ook nog de game Star Wars Outlaw erbij. 

Laat Philips Hue jouw scherm met de Play Gradient Lightstrip verfraaien

Nu de dagen korter worden en de duisternis onze dagen langer vult, is er behoefte aan licht. Warm en prettig licht dat bij jouw smaak past. De producten van Philips Hue kunnen jou daarbij als geen ander helpen. Helemaal als graag games speelt. Check de video van Daan maar. De komende weken zal Philips Hue vaak bij ons voorbij komen. Dit keert staat de Play Gradient Lightstrip in de spotlights. Bevestig hem achter je scherm en ervaar hoe het licht in realtime met jouw game ‘meeleeft’. Algemene info over de producten van Philips Hue kun je hier vinden. Het product van deze aflevering, de Play Gradient Lightstrip, tref je aan op deze pagina.

Scoor de Nighthawk routers van Netgear met 10% korting

Tijdens deze editie van EvdWL zag je de Nighthawk WiFi routers van Netgear langskomen. Mocht je daar meer info over willen hebben of een router van Netgear willen kopen, dan kan dat hier. Je ontvangt 10% korting als je bij het afrekenen de code GAMEKINGS24 invult. De code is geldig tot het eind van het jaar.

Mocht je deze herfstvakantie graag naar Lego World in de Jaarbeurs willen, de info over het event en de kaartverkoop vind je hier.

    

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch