Menu Premium
Loading...

Silent Hill 2 review: Kopen, budgetbak of slopen?

16/10/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Silent Hill 2 is een remake van de befaamde videogame Silent Hill 2 uit 2001. De game werd toentertijd ontwikkeld door Team Silent, een studio binnen Konami. Dit keer is het Team Bloober wat de aan de radartjes draait. De remake is het eerste grote deel in de Silent Hill-serie sinds Silent Hill: Downpour (2012). Dus het mag wel weer eens. Boris en Koos zijn met de titel aan de slag gegaan. Hoogstwaarschijnlijk met het licht in de kamer aan. In deze video vertellen de twee over hun ervaringen met het spel. Is de remake verbeterd ten opzichte van het origineel of voelt het allemaal net even te gedateerd aan? Het antwoord krijg je in de Silent Hill 2 review.

Silent Hill 2 review: Griezelt het net zo lekker als het origineel?

Net als het originele spel volg je James Sunderland, een weduwnaar, die terugkeert naar de gelijknamige stad Silent Hill. Sunderland heeft namelijk een brief heeft ontvangen van zijn overleden vrouw, Mary. Zij beweert daar op hem te wachten. Hoe dan? James wil er natuurlijk het fijne van weten en gaat op onderzoek uit. Of dat een verstandige move was, ga je aan den lijve ervaren in de remake van deze horror klassieker.

Ervaar de rottende versie van de mijnstad Silent Hill

Silent Hill 2 speelt zich af in het kleine en afgelegen mijnstadje Silent Hill in Maine. Gehuld in een dichte mist lijkt de stad verlaten en onverzorgd, maar er is ook een schijnbaar veranderende infrastructuur, waarin de speler een nog zwaarder rottende versie van de stad ervaart. Boris en Koos keerden terug naar deze fijne spot en vertellen in deze video over hun ervaringen. Kan de remake mee met de huidige horror-survival games of niet en voor wie is dit spel nu eigenlijk bedoeld? Spelers van het eerste uur of nieuwkomers? Waren scharen de heren deze remake onder? De categorie’Kopen, budgetbak of slopen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch