Menu Premium
Loading...

Until Dawn review: Kopen, budgetbak of slopen?

15/10/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Ga de confrontatie aan met je angsten en bepaal wie de nacht overleeft in deze vernieuwde versie van de beroemde horrorklassieker”. Kijk, dat is een lekker binnenkomer. De confrontatie aangaan met onze innerlijke demonen is namelijk onze grootste hobby na gamen. Logisch dus dat zowel Huey als Skate met deze remake aan de slag wilden gaan. Volgens Sony is Until Dawn, en we citeren, ‘compleet nieuw ontwikkeld voor de PS5-consoles en de PC’. Is dat daadwerkelijk het geval? Zijn er verhaaltechnisch en gameplay-wise dingen veranderd ten opzichte van het origineel. En is de remake nog net zo ijzingwekkend als de eerste versie. Huey en Skate gaan jullie het vertellen in deze video. Dit is de Until Dawn review.

Until Dawn review: Beter dan het origineel?

We citeren om het verhaal achter deze horror thriller te duiden, even de PlayStation website: “Acht vrienden keren terug naar de berg waar twee leden van hun vriendengroep een jaar eerder verdwenen. De situatie wordt al snel onheilspellend. Ze belanden in een huiveringwekkende nachtmerrie waaruit ze onmogelijk kunnen ontsnappen.? In deze ultieme versie van het klassieke horroravontuur Until Dawn bepaal jij met jouw keuzes wie de nacht overleeft.” Huey en Skate moeten dus aan de bak. Lukt ze dat? Of vinden ze het allemaal gewoon net eventjes te eng? Het huiveringwekkende antwoord krijg je in deze video.

Overleef de nacht op de berg en schakel het gevaar uit

Het origineel werd in 2015 door Shelly en Boris gespeeld. Ze hadden zich toentertijd vermaakt, maar wezen beiden toch ook enkele flaws aan. De game was geen klassieker voor hen. Hoe zit dat nu? Until Dawn is geheel opnieuw ontwikkeld. Heeft dat de game beter gemaakt of is de gameplay te weinig aangepakt en dus niet meer van dezer tijd? Check snel de video als je wilt weten of het kopen, budgetbak of slopen wordt.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch