Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Roblox als mekka voor pedofielen & impact Tokyo Game Show

15/10/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag, en dus tijd voor een nieuwe editie van de Peepshow. De immer veelbesproken rubriek bij Gamekings waar twee heren op leeftijd de zakelijke beslommeringen in de gamesindustrie doornemen. En dat doen ze zonder een blad voor de mond te nemen. No holding back. Wat gezegd moet worden, dat wordt gezegd. Deze week even een keer geen nieuws over PlayStation en Xbox. Die hielden zich de afgelopen zeven dagen even op de vlakte. Waar ze het wel over gaan hebben, is onder andere de impact van de Tokyo Game Show (of gebrek daar aan), Roblox wat een grote aantrekkingskracht op pedofielen lijkt te hebben en de stijgende populariteit van oude consoles. Dit alles en meer tref je aan in de Peepshow van dinsdag 15 oktober 2024.

Is Roblox de hemel voor pedofielen?

De afgelopen week kwam de game Roblox voorbij er in de uitzending van Kassa. Volgens het programma zou de mega populaire game een mekka zijn voor pedofielen. Is dat zo? En wat zouden de makers er tegen kunnen doen? Of is dat niet hun taak. Boris en JJ hebben er een duidelijke mening over. Ook kijken ze naar de marketing activiteiten rond Call of Duty: Black Ops 6. Of beter gezegd het totale gebrek daaraan? Terwijl de game feitelijk de redding zou moeten zijn voor Game Pass en dus Xbox? Of zit dit anders? Het antwoord krijg je in deze video.

Heeft de Tokyo Game Show nog genoeg impact?

De twee hebben het ook over de impact van de afgelopen Tokyo Game Show. Doet de show er nog toe voor media? Is het een succes in Japan en wat zijn de vooruitzichten voor de toekomst? Dan Gen Z dat momenteel oude iPods en PlayStation’s verzameld. Wat is daar de reden van? Begrijpen we dit gedrag? Boris en JJ gaan er in deze video over in discussie.   

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch