Menu Premium
Loading...

EvdWL over Red Dead Redemption, Halo & Black Ops 6

11/10/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom op vrijdag, de dag dat je weet dat het morgen weekend is. Good times are coming omdat we een nieuwe aflevering van Einde van de Week Live voor je klaar hebben staan. Huey, Koos en  Shelly zitten klaar voor een slordige anderhalf uur aan vermaak. Zij nemen zoals elke keer het nieuws door. Met een zeker lichtheid, maar af en toe ook gewoon goed inhoudelijk. De ideale mix voor een talkshow. Onderwerpen die in deze editie aan bod komen zijn onder meer de komst van Red Dead Redemption naar de PC, een nieuwe start voor de Halo-franchise en de komst van de Nuketown map in Call of Duty Black Ops 6. Dit alles ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 11 oktober 2024.

Is Red Dead Redemption nog van deze tijd?

Ander onderwerpen die voorbij komen, zijn de eerste immersive film voor de Apple Vision Pro, het drama dat Foamstars heet en de keuze tussen de E3 in haar gloriedagen  of de Tokyo Game Show op zijn hardst? Aan het einde van de show sluiten we alles af met een paar inzendingen voor Cool of Serious Uncool.

Scoor 400 euro korting op de aanschaf van de Cyborg 15 gaming laptop

Deze week zet MSI een oude bekende in de spotlights: de Cyborg 15. Deze gaming laptop biedt jou een Intel Core Ultra 7 processor, een RTX 4060 videokaart met uiteraard DLSS 3, een 512GB SSD, een 4-Zone RGB Gaming Keyboard en een 15.6” FHD display met 144Hz. Met dank aan GamePC.nl kun je hier 400 korting scoren bij de aanschaf van deze Cyborg 15.

Win kaarten voor de tofste collectors expo van Nederland: Collect-o-Con

Collect-a-Con is een beurs voor verzamelaars en gamers van alle leeftijden die op 9 & 10 november wordt gehouden in Egmond aan Zee. Niet in een kale koude hal, maar in een fancy Hotel. Op dit event draait het om collectibles zoals TCG’s, Star Wars, Sports Cards, Anime, Pokémon, Funko, Comics en heel veel games. Daarnaast kan er volop gegamed worden. We geven via Twitter en Instagram 2 x 2 weekend tickets weg. Grijp je mis of wil je het event gewoon supporten, de kaarten kun je hier kopen. Wie weet zien we je daar.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch