Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gamekings in Tokyo 2024: Lost in Translation

05/10/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Belofte maakt schuld. De community wilde graag dat Gamekings terug naar Tokyo ging, wij wilden (meer dan) graag die kant op en Tokyo wilde ons graag over de vloer hebben. 1 + 1 + 1 maakt 3. Zes man en vrouw sterk. Een crew, bepakt en bezakt met camera’s, microfoons en laptops. Klaar om wrede content te maken in dé nerd stad op deze aardbol. De komende zes weken krijg je als Premium Baas elke zaterdag een nieuwe video over onze belevenissen te zien. Tijdloze content over bijvoorbeeld onze zoektocht naar een snufje Ghost of Tsushima in deze ultra moderne stad, nerd shopping in verschillende wijken en de ervaring van iemand die voor het eerst in Tokyo is. Vandaag is het tijd voor deel 2. De crew is in Tokyo en maakt op de eerste volle dag kennis met dat wat elke gaijin overkomt als hij in deze metropoll rondloopt: lost in translation. Ook de Tokyo Game Show komt langs.

Hoe beleeft Koos zijn eerste echte dag in de metropool?

Omdat de Tokyo Game Show bij velen nog vers in het geheugen zit, beginnen we deze video met onze tweede dag op het event. We proberen er onder andere de PS5 Pro uit, checken de inmiddels befaamde grijze limited edition, cosplay checken en probeerden nog wat toffe games mee te pakken. Daarna keren we terug naar de allereerste dag van de trip, waarop we Koos lost in translation laten zijn door hem kennis te laten maken met een wijk, die echt de Tokyo chaos toont; Shibuya. Hoe vergaat het hem die dag?

Gamekings in Tokyo: Een feest der herkenning

De trip naar Tokyo is vooral mogelijk gemaakt door jullie, het leger der Premium Bazen, plus de donateurs van onze livestream. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor alle support. We hebben alles uit de kast getrokken om jullie steun te belonen met een reeks van zes uitgebreide roadtrip video’s. Elke zaterdag staat een nieuw deel voor je klaar. Zie het als een Netflix-serie. Een documentaire special over je favorieten reizigers, met gedeelte passie. Dat je weet dat je de komende tijd elke weekend relaxed kunt genieten van een nieuwe aflevering. Het zij jullie in ieder geval meer dan gegund. Bedankt!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch