Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom Premium Review

01/10/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zeg je Nintendo dan zeg je Mario of Zelda. En laat van die laatste franchise een nieuw deel uit zijn gekomen. We hebben het over The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. Huey is groot Zelda-fan en JJ wilde kijken of dit spel het lang verloren kind in hem weer kon losmaken. Het resultaat van de speelsessies en hun beider ervaringen van de game kun je zien en horen in de The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom premium review.

Dit keer is Link de Sjaak en Zelda de heldin

Het verhaal achter The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is even simpel als doeltreffend. We citeren de website van Nintendo. ‘De inwoners van Hyrule zijn verdwenen door vreemde scheuren die overal zijn verschenen, en omdat ook een bepaalde krijger nergens te bekennen is, is het nu aan prinses Zelda om haar koninkrijk te redden. Werk samen met de mysterieuze Tri en gebruik de kracht van Tri’s staf om te leren hoe je echo’s – imitaties van dingen die je om je heen vindt – kunt maken. Je kunt deze zogenaamde echo’s vervolgens inzetten hoe je maar wilt om puzzels op te lossen en vijanden te vellen.” Je moet dus vol aan de bak om de wereld te redden.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom review: Hoe bevalt ons het andere stijltje?

Hoe is de nieuwe Zelda-game bij de heren gevallen? Beviel het meer cartoony stijltje hen wel? Hoe was de gameplay? Uitdagend genoeg of duidelijk echt gemaakt voor ook een jongere doelgroep? Voelt de game als een feest der herkenning met veel spots die je ook in eerdere Zelda-games bent tegen gekomen? De antwoorden op al deze vragen ga je zien en horen in deze video. Is de nieuwe Zelda-game een ware aanrader of kun je beter wachten tot het spel in de budgetbak ligt?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch