Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Metal Gear Solid, Greedfall 2, bijbel & jetlag

30/09/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door KPN Glasvezel. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. KPN Glasvezel heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De boys en girls are back in town. Net geland en dus gezegend met een dikke jetlag. Duty calls helaas en dus schuift Jelle op een of andere manier aan de desk aan om samen met Huey en JJ de vele vragen vanuit de community door te nemen en te beantwoorden. En die antwoorden kun jij dan heerlijk rustig consumeren in deze editie van Brievenmaandag. Zoals normaliter gewoon uit het prachtige Amsterdam. In deze aflevering van de stokoude Brievenrubriek behandelen de drie onder andere vragen over de Metal Gear Solid-franchise, games met een bijbelse insteek en of we games spelen soms saai vinden? De antwoorden op al deze vragen plus meer krijg je voorgeschoteld in de Brievenmaandag van maandag 30 september 2024.

Waarom komt er geen nieuwe Metal Gear Solid game?

De community wil ditmaal ook van ons weten of we games spelen ooit saai vinden worden en of er games zijn waarvan we Harakiri willen plegen? Doen we nog een review van Greedfall II? En wat was de meest lekkere maaltijd die gegeten hebben in Tokyo? We gaan er allemaal uitgebreid op in in deze editie van Brievenmaandag.

Stap over naar KPN Glasvezel en ontvang een console naar keuze

KPN Glasvezel is sponsor van de Tokyo roadtrip. En daar zijn we erg blij mee. We gaan een hoop toffe items met ze maken. Gamers kunnen echter ook erg blij worden van KPN Glasvezel. Als je de wens hebt om over te stappen naar snel en betrouwbaar internet. Vanaf vandaag is er namelijk een prima welkomstgeschenk als je overstapt naar KPN Glasvezel en een tweejarig abonnement afsluit je (of standaard internet, als er nog geen glasvezel bij jou in de straat ligt). Je kunt dan namelijk kiezen voor een gratis PlayStation Slim, een Xbox Series S (1 TB) + 2 controllers of een Switch OLED. Wil je meer info over de actie of er meteen gebruik van maken, hier is de website waar je alle ins & outs kunt vinden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch