Menu Premium
Loading...

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Preview [TGS 2024]

29/09/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door KPN Glasvezel, UPP en GoPro. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. KPN Glasvezel, UPP en GoPro hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De afgelopen dagen was de crew present op de Tokyo Game Show 2024. Trailblazing the game zoals ze daar zeggen. En trailblazen deden we. We namen er previews op van een aantal games die ons bevallen cq opvielen. De eerste game die de heren bespreken in de reeks aan previews is Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Waar draait het in dit spel om en hoe schatten ze de kwaliteit van het spel in. Dit is de Metal Gear Solid 3: Snake Eater preview.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater preview: Heeft Konami een stap vooruit gezet?

We hebben de afgelopen maanden al vaker gesproken over Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Logisch, de franchise maakt bij onze het nodige los. Grootste vraag steeds was of de remake wat kon worden zonder de inbreng van de geestelijk vader, Hideo Kojima. Bij de eerste beelden was het antwoord ‘nog niet echt’. Hoe is dat in Tokyo waar een nieuwe build stond die Jasper en Koos hebben uitgeprobeerd.

Previews TGS worden mede mogelijk gemaakt door KPN Glasvezel, UPP en GoPro

Naast de waanzinnige support van de community, is deze trip ook mogelijk gemaakt door een drietal sponsoren, te weten KPN Glasvezel, UPP & GoPro. Alle drie bieden mooie producten aan. Zo kun je bij het overstappen naar KPN Glasvezel nu een console naar keuze als welkomst cadeau krijgen. Alle info vind je hier. UPP zorgt er met zijn proteïne en creatine voor dat je een fitte levensstijl kunt leiden en GoPro biedt vette en vooral hele handzame camera’s om toffe beelden mee te schieten in je vrije tijd of op vakantie. Alle producten en gezonde aanbiedingen van UPP vind je hier. Info over de camera’s van GoPro tref je hier aan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch