Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Tokyo Game Show, Switch 2 & Travelkings

23/09/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door KPN Glasvezel, UPP en GoPro. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. KPN Glasvezel, UPP en GoPro hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Deze editie van Brievenmaandag komt vanaf een hele speciale locatie, namelijk een toffe straat in de wijk Shinjuku. Boris, Jasper en Koos zitten op een bankje, verlicht door het neon-licht van de straat, om al jullie vragen te beantwoorden. Vragen met een duidelijk Japans karakter. Zo wil iemand weten welke nieuwe aankondigingen we verwachten te zien op de Tokyo Game Show? Wat is hun favoriete eten dat ze de afgelopen dagen hebben verorberd? En weten we ze al meer over de Switch 2?

Wordt er meer nieuws over de Switch 2 bekend gemaakt?

Veel vragen natuurlijk ook over wat je kunt doen in Tokyo en wat we nog gaan en zouden willen doen. Veel kijkers willen immers, mede geïnspireerd door onze trip, naar de hoofdstad van Japan afreizen. En van welke soorten sport houden de Japanners? De antwoorden op al deze vragen zie en hoor je in deze speciale aflevering van jouw favoriete brievenrubriek.

Brievenmaandag is mede mogelijk gemaakt door KPN Glasvezel, UPP en GoPro

Naast de waanzinnige support van de community, is deze trip ook mogelijk gemaakt door een drietal sponsoren, te weten KPN Glasvezel, UPP & GoPro. Alle drie bieden mooie producten aan. Zo kun je bij het overstappen naar KPN Glasvezel nu een console naar keuze als welkomst cadeau krijgen. Alle info vind je hier. UPP zorgt er met zijn proteïne en creatine voor dat je een fitte levensstijl kunt leiden en GoPro biedt vette en vooral hele handzame camera’s om toffe beelden mee te schieten in je vrije tijd of op vakantie. Alle producten en eventuele aanbiedingen van UPP vind je hier. Info over de camera’s van GoPro tref je hier aan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch