Menu Premium
Loading...

Moshi Moshi over de eerste dag, Death Stranding 2 & Japans eten

21/09/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door KPN Glasvezel, UPP en GoPro. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. KPN Glasvezel, UPP en GoPro hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Konnichiwa. Welkom bij Moshi Moshi, de dagelijkse talkshow van Gamekings vanuit Tokyo. Elke dag proberen we jullie in dik een uur op de hoogte te houden van wat we meegemaakt hebben en wat we gaan doen. Plus we hebben het laatste nieuws over de (games op de) Tokyo Game Show. Dit alles presenteren we in de typische Gamekings stijl. Deels serieus, maar altijd met een fijne lading humor en lol erin. Zie het als een EvdWL light met een dik Japans sausje en vol verrassingen. Want waar zitten de heren en dame dit keer? Hebben ze bijzondere Japanse drankjes en hapjes bij zich? En wat hebben ze meegemaakt die dag? Je gaat het allemaal zien en horen in de Moshi Moshi van zaterdag 21 september 2024.

Hoe gefrustreerd is Jelle dat hij Death Stranding 2 niet kan zien?

In deze editie krijg je alvast een sneak peek van de belevenissen van die dag te zien. Wat hebben ze gedaan die dag? De totale video is vanaf zaterdag 28 september (of een zaterdag erna) te zien voor onze Premium Bazen. Verwacht verder veel geklets over het reilen en zeilen in Tokyo, discussies over Japanse games en lekkere Japanse hapjes.

Moshi Moshi is mede mogelijk gemaakt door KPN Glasvezel, UPP en GoPro

Naast de waanzinnige support van de community, is deze trip ook mogelijk gemaakt door een drietal sponsoren, te weten KPN Glasvezel, UPP & GoPro. Alle drie bieden mooie producten aan. Zo kun je bij het overstappen naar KPN Glasvezel nu een console naar keuze als welkomst cadeau krijgen. Alle info vind je hier. UPP zorgt er met zijn proteïne en creatine voor dat je een fitte levensstijl kunt leiden en GoPro biedt vette en vooral hele handzame camera’s om toffe beelden mee te schieten in je vrije tijd of op vakantie. Alle producten en eventuele aanbiedingen van UPP vind je hier. Info over de camera’s van GoPro tref je hier aan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch