Menu Premium
Loading...

EvdWL over Nintendo vs Palworld, Horizon remaster & Tokyo

20/09/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom op vrijdag, de dag voordat de Tokyo coverage echt losbarst. Maar, vandaag brengen we je alvast verder in de stemming voor alles wat komen gaat. Zo presenteren we je het uitzendschema voor de komende week. Met daarin alle content die we willen gaan maken. Er is altijd voorbehoud, maar onze ambitie ligt hoog. Verder hebben we Tokyo oudgediende Steven in de studio. Iemand die regelmatig in de Japanse hoofdstad is geweest. JJ vraagt hem naar zijn ervaringen. Als je dan weet dat we het ook nog ‘gewoon’ over het gamenieuws van deze week gaan hebben, dan staat niks een fijne editie van Einde van de Week Live in de weg. Nieuwsonderwerpen zijn onder andere het kort geding van Nintendo tegen de makers van Palworld, de mogelijke komst van Horizon: Zero Dawn Remaster en de eerste previews van Dragon Age: Veilguard. Dit plus andere topics krijg je gepresenteerd in de Einde van de Week Live van vrijdag 20 september 2024.

Nintendo vindt makers Palworld niet tof

Naast de verwikkelingen rond het kort geding van Nintendo vs Palworld, praten JJ en Steven over de gelekte beelden van de Switch 2, de flukse komst van Black Myth: Wukong DLC en de veertig op videogames gebaseerde series en films die in productie zijn. Is dat aantal totale waanzin of worden het alle veertig knallers?

Scoor de MSI Cyborg 15 gaming laptop met 200 euro korting

MSI plaatst deze week de welbekende Cyborg 15 in de spotlights. Dit fijne instapmodel kun je hier bij xGaming met een korting van 200 euro aanschaffen. Met onder de motorkap een 12e generatie i7 processor, een RTX 4050 videokaart met natuurlijk de DLSS3 techniek van Nvidia, 512GB SSD aan geheugen. Afkijken doe je alles op een 15.6 inch full HD display. Het toffe bij xGaming is dat je er vrij eenvoudig een laptop met verschillende specificaties kunt uitbreiden. Denk hierbij aan extra RAM of SSD! Dat is ook mogelijk bij vele andere laptops bij deze shop.

Stap over naar KPN Glasvezel en ontvang een console naar keuze

KPN Glasvezel is sponsor van de Tokyo roadtrip en biedt gamers die graag snel en stabiel internet willen, ook nog eens een mooie deal aan. Hoe mooi kan het leve zijn. Stap je nu namelijk over naar KPN Glasvezel (of standaard internet als er in jouw straat nog geen glasvezel ligt) dan ontvang je als welkomstgeschenk bij een tweejarig abonnement een console naar keuze. Je kunt hier kiezen uit een PlayStation Slim, Xbox Series S (1TB) of een Switch OLED.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch