Menu Premium
Loading...

De reden voor onze grote liefde voor de stad Tokyo

18/09/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna zover. De komende dagen komt een zeer groot deel van de content vanuit Tokyo vandaan. Na een afwezigheid van zes jaar kan de hoofdstad van Japan zich opnieuw gaan opmaken voor de terugkeer van de Gamekings crew in hun stad. Met dank aan de community en enkele sponsoren kunnen we de reis gaan maken. En reken maar dat we er zin in hebben. Het programma voor de dagen dat we er zijn, zit mudvol. Maar waarom hebben we er zoveel zin in? Wat maakt Tokyo voor ons zo’n uitzonderlijke stad? Er zijn toch zat andere leuke plekken om naar af te reizen?

Tokyo is bijna met geen enkele andere stad te vergelijken

Bij JJ aan de desk zijn Boris en Jelle aangeschoven. Twee Tokyo veteranen. Boris, die dit keer niet mee kan gaan, is er zelfs tegen de 20 keer geweest. En er kunnen wat hem betreft nog gerust 20 tripjes bij komen. Hetzelfde geldt voor Jelle. Hij kan niet wachten tot hij straks terug is. Terwijl hij er al zo vaak geweest is. JJ, die zelf nog nooit in Japan is geweest, fascineert dit. Want het is bij beiden niet zo dat ze graag in Tokyo zouden willen wonen. Wat maakt die stad dan zo wreed dat ze er wel een dikke week willen doorbrengen? In dit gesprek probeert JJ die motivatie te achterhalen.

Lost in Translation

Deze video is natuurlijk bedoeld om de stemming er even goed in te brengen. Vanaf dit weekend staat de website ruim een week lang in het teken van onze reis naar Tokyo. De Premium Bazen kunnen zelfs vanaf zaterdag 28 september tot en met zaterdag 9 november elke zaterdag een nieuwe road trip video verwachten. En we hadden er, als we er de tijd voor hadden, vast meer kunnen maken. Tokyo is immers de stad ‘that keeps on giving’. In deze video vertellen Boris en Jelle waarom. `

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch