Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De belevenissen van Jasper in Japan

19/09/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je de afgelopen paar maanden de edities van EvdWL hebt gevolgd, dan heb je Jasper geheid een paar keer vanuit een appartement in Japan/Tokyo voorbij zien komen. Jasper is wat je noemt een vrije vogel. Carrière en huisje-boompje-beestje doen hem (momenteel) niet zo veel. Hij wil vooral leven en dingen meemaken. En dus liet hij alles in Groningen achter en vertrok een paar maanden geleden naar Japan. Het land leek hem wel wat. Zijn voorliefde voor games, manga, anime en Japans eten zouden immers perfect bij hem moeten passen. Maar ja, tussen wens en werkelijkheid zit soms een flink verschil. Hoe is het Jasper, die inmiddels opnieuw in Japan zit, bevallen? Werden Japan en Tokyo zijn nieuwe ‘places to be’? Je krijgt het antwoord in deze video.

Jasper vlogt zich een weg door Japan

Wat heeft Jasper in de drie maanden van zijn trektocht door Japan allemaal gedaan? We kunnen je alvast verklappen dat het meer is dan de gemiddelde toerist. Want wie slaagt er op zijn vakantie in om een track op te nemen met een bekende J-Pop band of te draaien in een peperdure club? En zo maakte de beste man meer mee. Wat ie gelukkig voor ons en jullie allemaal netjes documenteerde zodat wij er nu alvast van konden genieten. Jasper is er ook de aankomende trip bij en dus zijn we ook daar verzekerd van zijn toffe inbreng.

Premium Bazen worden verwend de komende anderhalve maand

Ook deze video is bedoeld om de stemming er alvast goed in te brengen. Vanaf dit weekend staat de website ruim een week lang in het teken van onze reis naar Tokyo. Voor de Premium Bazen is er zelfs meer lol te behalen. Vanaf zaterdag 28 september tot en met zaterdag 9 november verschijnt er elke zaterdag een nieuwe road trip video online. Om lekker te bekijken in het weekend. Jullie support is van harte welkom, zodat we dit soort content kunnen blijven maken. `

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch