Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over de PS5 Pro, ontslagen bij Xbox en invloed Metacritic

17/09/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van deĀ Peepshow op de dinsdag. JJ zit zoals altijd met Boris klaar om hun respectievelijke lichten over de ontwikkelingen in de gamesindustrie te laten schijnen. Waar gaat het deze week over? Wat waren de headlines in de gamesindustrie? Welke geruchten en roddels deden er de ronde en waar sloegen uitgevers of developers de plank hard raak of mis? Allereerst is daar PlayStation dat deze week op de proppen kwam met de PS5 Pro. Met name de prijs deed nogal wat stof op waaien. Wat vinden onze twee deskmasters er van en waarom is er voor deze prijs gekozen? Ook kijken ze naar de ontwikkelingen rond de concurrent Xbox. Want ook daar was weinig niet veel moois te melden. 650 mensen raakten bijvoorbeeld hun baan kwijt. Deze topics en meer krijg je te zien en te horen in de Peepshow van dinsdag 17 september 2024.

De prijs van de PS5 Pro houdt veel gamers bezig

De prijs van de PS5 Pro is niet helemaal lekker gevallen bij gamers. Het komt zelden voor dat een aankondiging van PlayStation zoveel negativiteit veroorzaakte. Wat is er aan de hand? Waarom is 800 euro voor een high end console teveel? Ook kijken de twee of concurrent Xbox gebruik maakte van deze ‘mispeer’. Of hadden ze het te druk met hun eigen sores? Boris en JJ checken de onderwerpen en reageren er ieder op hun eigen manier op.

Deel aandelhouders Ubisoft begint te mopperen

Het aandeel Ubisoft blijft dalen. Logisch dus dat een deel van de aandeelhouders zich ongerust begint te maken en oproept tot actie. Wat gaat er de komende tijd gebeuren bij de Fransen? En komt dat nog op tijd? Hoe zit het met de remake van Flappy Bird? Is dat een legit product of hebben we hier te maken met een regelrechte scam? De antwoorden op al deze vragen krijg je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch