Menu Premium
Loading...

Saints Row IV Gat is Back trailer

Gamekings Redactie 17/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Johnny Gat is al sinds de eerste Saints Row-game een van de hoofdpersonen van het verhaal en jouw persoonlijke ‘best buddy’ tijdens de game. Het leek erop dat hij afwezig zou zijn in het aankomende vierde deel, echter heeft Volition voor een verrassing gezorgd. In de nieuwe Saints Row IV Gat is Back trailer zien we dat hij in het virtuele Steelport nog steeds levend en wel is.

Als je Saints Row 3 hebt gespeeld, weet je dat Johnny Gat al vrij vroeg in de game dood wordt geschoten door de Syndicate, een van de criminele organisaties van het derde deel. Gat was een van de meest geliefde karakters van de serie en Volition, ontwikkelaar van de Saints Row franchise, heeft het feit dat Saints Row IV zich in een virtueel universum afspeelt, gebruikt om dit icoon terug te halen.

De trailer, helemaal in het teken van de terugkeer van Johnny Gat, speelt zich af in iets dat lijkt op een ruimteschip-achtige omgeving. We zien hoe een naakte Gat een van de aliens afmaakt, om daarna zijn iconische bril terug te nemen. Het zou zomaar kunnen zijn dat Gat zich aardig naakt voelt wanneer hij zijn bril niet op heeft. We weten nog niet hoe groot de rol is van Gat in het verhaal van Saints Row IV, toch zullen veel fans er naar uitkijken om samen met hem door de straten van virtueel Steelport te racen, vliegen en schieten.

Saints Row IV verschijnt 23 augustus voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Lang waren we in de veronderstelling dat we Johnny Gat nooit meer zouden zien, toch is niets minder waar. Je ziet hoe hij zijn comeback maakt in de Saints Row IV Gat is Back trailer!

Saints Row IV Gat is Back trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch