Menu Premium
Loading...

Crimson Dragon E3 2013 Announce Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft had ons heel wat exclusieve games beloofd op de E3, en is die belofte aardig aan ons nagekomen. Ook Crimson Dragon is zo’n exclusieve game voor de Xbox One. Benieuwd naar wat beelden van de game? Die krijg je uiteraard te zien in de Crimson Dragon E3 2013 Announce trailer.

In Crimson Dragon speel je een persoon die op een planeet woont waar de mensheid aan het uitsterven is. Dit komt doordat de planeet vrijwel helemaal is overgenomen door een stel draken, die niet van plan zijn de planeet nog te verlaten of met iemand te delen. Aan jou de taak de controle over zowel de planeet als het luchtruim terug te winnen. Hiervoor zul je de leiding moeten nemen over een machtige draak.

Ondanks dat Crimson Dragon in eerste instantie alleen op de Kinect speelbaar zou zijn, heeft Microsoft al snel besloten dit, speciaal voor de echte fans, te veranderen. De semi on-rails shooter is nu dus niet alleen meer via de Kinect speelbaar, maar ook gewoon met de controller.

In de trailer zien we, logischerwijs, vooral veel draken in alle soorten, kleuren en maten. Overigens is de game geïnspireerd op Panzer Dragoon, een de geestelijk voorganger. Gaan we hier veel van terug zien in de Crimson Dragon E3 2013 Announce trailer?

Crimson Dragon E3 2013 Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch