Menu Premium
Loading...

Murdered: Soul Suspect Announcement trailer

Gamekings Redactie 04/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week barst het geweld los: de E3 gaat van start in Los Angeles. Square Enix heeft van de stilte voor de storm gebruik gemaakt om een nieuwe game aan te kondigen in de Murdered: Soul Suspect Announcement trailer. In de trailer vertelt een rechercheur hoe zijn leven vol zit met dingen die hij niet beter had kunnen doen: “Detectives aren’t supposed to get bloody knuckles…”, “I have never lost a fight, until now”. Het volgende moment wordt hij een raam uit geslingerd en vervolgens gebeuren er dingen waar je waarschijnlijk even aan moet wennen. Bijvoorbeeld dat je moet gaan spelen met een geest.

De trailer laat ons naast het CGI filmpje, ook wat in-game beelden zien. De schietactie is ver te zoeken en tot nu toe lijkt het een puzzelgame te worden zoals we die we kennen van L.A. Noire. Het enige verschil is dat Cole Phelps gewoon leefde toen hij zijn moorden aan het oplossen was.

Je gaat in Murdered achter je eigen moordenaar aan en dat gaat de hoofdpersoon niet zo makkelijk af, als je zijn eigen woorden mag geloven. Veel meer weten we niet van het verhaal, maar als de game net zo goed vertelt als dat het in de trailer doet, staat ons nog een vette game te wachten. Die overigens tot nu toe alleen is bevestigd voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Square Enix belooft in de trailer meer van de game te laten zien op de E3. Diegene die niet zo lang kunnen wachten moeten natuurlijk de Murdered: Soul Suspect Announcement trailer kijken.

Murdered: Soul Suspect Announcement trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch