Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto V Trailer: Trevor, Michael en Franklin

Gamekings Redactie 30/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om het trio Michael, Trevor en Franklin beter te leren kennen. Rockstar doet dat met de nieuwe Grand Theft Auto V trailer. Wie zijn die drie gasten en waarom gaan ze samen banken beroven? Uit noodzaak of gewoon voor de sensatie?

Michael, Trevor en Franklin zijn het gouden trio van Rockstar voor de nieuwe Grand Theft Auto. Michael lijkt het brein en de leider te zijn van de groep. Als gepensioneerde bankrover heeft hij uiteraard de meeste ervaring, maar doordat zijn vrouw een gat in haar hand heeft, ziet hij zich genoodzaakt zijn deal met de FIB te breken. Voornamelijk Franklin zal veel van hem kunnen leren, aangezien deze gast van de straat ervan droomt om het te maken als grote crimineel. Michael zal hem dan ook onder zijn vleugels nemen. Dan is er nog de vreemde eend in de bijt (letterlijk) en dat is Trevor. Deze onstabiele redneck was ooit een piloot in het leger, maar heeft zich nu op de handel van drugs en wapens gericht. Michael en Trevor kennen elkaar overigens nog van vroegere bankroven die zij samen uitvoerden.

Het lijkt een bankroof dream team, want alle ingrediënten zijn daar: de ervaring, de gedrevenheid en de mentale instabiliteit voor het verrassingseffect. Hoe de drie samenwerken, welke plannen ze hebben, wie ze tegenkomen en hoe het allemaal afloopt, dat weten we pas vanaf 17 september wanneer Grand Theft Auto V verschijnt voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Voordat het zover is, kun je lekker genieten van deze gloednieuwe Grand Theft Auto V trailer!

Grand Theft Auto V Trailer #3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch