Menu Premium

Saints Row 4 verschijnt in augustus volgens geruchten

Gamekings Redactie 03/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Saints Row 4 verschijnt in augustus volgens geruchten op Twitter. De recente overname van Volition door Deep Silver heeft voor de ontwikkeling van de game blijkbaar geen vertraging opgeleverd.

De geruchten op Twitter zijn afkomstig van Aubrey Norris en Chris Stockman. Op 1 maart stuurt Norris dit enigszins vage bericht de wereld in: “Dear Media: You’re going to want to be at PAX East this year. If not, you’re going to be missing out on something HUGE. Just FYI!” Dat bericht van Norris is op zichzelf wel erg vaag, maar op 4 februari liet Chris Stockman, de design director voor Saints Row 1, al via Twitter weten dat “the word around the campfire” is dat het nieuwe deel van de serie in augustus zal uitkomen.

Eerder dit jaar kocht Deep Silver de Saints Row franchise van het failliete THQ evenals Volition, de developer van de game. Ondanks deze obstakels in de ontwikkeling van Saints Row lijkt de game nauwelijks vertraging opgelopen te hebben. Als de geruchten over een release in augustus inderdaad kloppen.

Een uitbreiding van Saints Row 3 met de naam Saints Row 3: Enter The Dominatrix zal bij nader inzien toch verwerkt worden in de nieuwe game en niet als stand-alone expansion verschijnen zoals eerder gepland was. Dit liet Jason Rubin vorig jaar weten toen de game nog van THQ was.

Als de geruchten waar blijken dan ligt de nieuwe Saints Row een maand voor GTA 5 in de winkel. Of dat een verstandige zet is, dat mag jij vertellen.

Saints Row 4 verschijnt in augustus volgens geruchten

Saints Row 4 verschijnt in augustus volgens geruchten

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch