Menu Premium
Loading...

Techkings over Instagram, Netflix en heel veel Apple

06/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week is iedereen heel druk bezig geweest met verschillende Nintendo items. Maar met de gedachten van deze week in het achterhoofd heeft Kevin het tech nieuws goed in de gaten gehouden. Notities, linkjes en geheugensteuntjes hebben ervoor gezorgd dat jullie deze week weer een goed gevulde Techkings hebben. Want waar gaan we het over hebben? Instagram is verdwenen op een bekend device, de Europese Unie heeft de Netflix gebruiker geholpen en er is een iPad speciaal gericht voor op school in de maak. Wat Koos en Kevin hier van vinden ga je zien in Techkings over Instagram, Netflix en heel veel Apple!

“Apple steeds meer gericht op scholen”

Op 27 maart 2018 werd er een Keynote gehouden door Apple. Dit vond plaats op hogeschool in Chicago en werd helaas niet live uitgezonden. Gelukkig hebben we zoiets als internet, en kunnen we daar alles terug vinden over dit event. En waar we achterkwamen, was niet zomaar iets. Er was namelijk een grote aankondiging uit de doeken gedaan. Er komt namelijk een budget iPad voor scholen. In een eerder Techkings hadden Kevin en Koos al verwacht dat er een nog goedkopere versie van het instapmodel zou komen. Uiteindelijk is dat dus niet gebeurd, maar je kan wel concluderen dat ze er niet ver vanaf zaten.

Een definitieve pauze voor Breakaway!

Tegenwoordig wilt elke grote corporatie zijn eigen franchise hebben en zo was Amazon ook begonnen met het neerzetten hiervan. Maar blijkbaar heeft Amazon de hoop al opgegeven, want de stekker is namelijk uit het project getrokken van hun multiplayer game Breakaway! Double Helix Games moet per direct stoppen met de ontwikkeling. Het had een competitieve multiplayer game moeten worden met elementen van Rocket League, Overwatch en de gemiddelde MOBA. Of het ooit wat was geworden zullen we waarschijnlijk nooit weten. Maar wat we wel kunnen weten is jullie mening! Wat vonden jullie van alle tech nieuwtjes? We horen het graag in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch