Menu Premium
Loading...

eSportskings over Firstlook Festival en League of Legends

13/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je op Firstlook Festival bent geweest zal het je ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat er een aantal games werden gespeeld op de mainstage voor de Gamekings stand. Skate is heel het weekend de host geweest op dit podium terwijl Sjaak de baas was op de battlegrounds. De heren vertellen al hun ervaringen in deze eSportskings over Firstlook Festival en League of Legends!

Op de mainstage werden er naast de shotgun en Trackmania challenges ook games gespeeld op hoog niveau. Op de zaterdag nam ons sterke team Firstlook het op tegen team New York Comic Con in een paar epische potjes Streetfighter. Het was een best of five, maar na drie potjes was de buit al binnen voor Europa, want team Firstlook had geen kind aan Noord-Amerika.

Naast al het spektakel op Firstlook werd aan de andere kant van de wererld het wereldkampioenschap League of Legends gespeeld. Afgelopen weekend ging het erom, want de alles beslissende kwartfinale-plekken stonden op het spel. Sjaak is compleet verrast als hij ziet welke teams de kwartfinale hebben gehaald en zal daarnaast zijn voorspelling doen over de winnaar. Voor welk team ben jij op Worlds? Ga je voor H2K of heb je een andere voorkeur? Laat het Sjaak en Skate weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch