Menu Premium

Microsoft kondigt nieuwe Xbox One accessoires aan

Karim Shehata 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft komt regelmatig met nieuwe of geüpdatet accessoires voor de Xbox One. Nu we sinds de E3 al geen nieuwe Xbox-spullen meer hebben gezien, is het vandaag hoog tijd voor de aankondiging van nieuwe Xbox One accessoires!

Zo kun je binnenkort een blauwe en een magenta zwarte controller verwachten. Dat Microsoft zelf een blauwe controller uitbrengt, zoals je in de afbeelding boven dit bericht kunt zien, komt omdat de blauwe controller uit Xbox Design Lab – waar je je eigen controllers kunt ontwerpen – veruit de populairste is. Ook komt er dus een metallic magenta Xbox One controller uit, die overloopt in mat zwart. Het gaat hier natuurlijk om de ‘nieuwe’ Xbox One controllers, die iets betere grip hebben en over bluetooth beschikken, zodat je ze ook op Windows 10 kunt gebruiken. Beide controllers zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar in de winkels.

Ook worden de oude, zwarte Xbox One controllers geüpdatet naar de nieuwe controllers, zodat je in de PC-bundels van deze controllers een Xbox Wireless Adapter en een oplaadkabeltje erbij krijgt. Daardoor kun je ook met deze controllers overweg op PC en Xbox One. Deze controller bundels ga je deze maand en in oktober zien verschijnen in de winkels.

Ook is er een gloednieuwe Xbox headset aangekondigd, genaamd de Xbox Stereo Headset – Special Edition. Met deze headset kun je thuis of onderweg naar muziek, films en games luisteren. Daarnaast past de headset goed bij de Xbox One S controller, want hij is wit!

Een hoop nieuwe accessoires voor Xbox One en Windows 10 dus. Ga jij deze accessoires checken, of ben je meer dan tevreden met waarmee je nu je games speelt?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch