Menu Premium

Ontwikkelaars werken al aan hardware en games voor Project Scorpio

Suzanne de Jong 08/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vlak voor de E3 werd bekend dat Microsoft twee nieuwe Xbox-versies op de markt zou gaan brengen. De Xbox One S, die sinds 2 augustus in de winkel ligt en de krachtigere Xbox One – de Xbox Scorpio – die in 2017 moet gaan verschijnen. Langzaam maar zeker worden er steeds meer specificaties bekend van deze nieuwe Xbox-versie en nu blijkt het ook dat ontwikkelaars al druk bezig zijn met hardware en games voor Project Scorpio.

Op Twitter stelde iemand de vraag aan Phil Spencer of developers al bezig waren met het ontwikkelen van games voor de Xbox Scorpio. Wat de exacte reactie van onze Phil was, kan je hieronder met je eigen ogen aanschouwen.

Aaron Greenberg, die ook werkzaam is bij Microsoft Xbox, heeft onlangs wel bevestigd dat er geen Xbox Scorpio Exclusive games uit zullen komen. Alles is dus speelbaar op zowel de Xbox One S, de Xbox Scorpio als op de originele Xbox One. Wel is duidelijk dat het aanschaffen van een Xbox Scorpio weinig zin heeft als je niet in het bezit bent van een 4K TV. Kortom, de games zijn allemaal op een en dezelfde console speelbaar, maar de Xbox Scorpio haalt – in combinatie met een 4K televisie – wel het meeste uit de door jou gekochte game.

Ga jij het overwegen om een 4K TV aan te schaffen en dit in 2017 met de aankoop van een Xbox Scorpio te bezegelen, of zit je er momenteel over te denken om een Xbox One S in huis te halen? Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat je al lang en breed een Xbox One hebt staan en het daarom allemaal wel prima vindt. We zijn benieuwd of jij de Xbox Scorpio gaat halen (en misschien zelfs een nieuwe televisie) dus laat je horen in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch