Menu Premium

De WWE 2K17 Collector’s Edition staat in het teken van WWE NXT

Suzanne de Jong 14/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer bijna tijd voor een rondje knokken ik WWE 2K17! De game komt namelijk op 11 oktober uit. Naast de normale disc versie is nu ook bekendgemaakt met welke toffe items we te maken hebben als je besluit om de WWE 2K17 Collector’s Edition aan te schaffen.

Vaak zijn Collectior’s Editions ruimschoots te verkrijgen als je ze voorziet van een pre-order. Voor deze speciale editie moet je toch wel echt snel bij jouw spelletjes-boer aan zijn mouw trekken, want wereldwijd zijn er maar 50.000 exemplaren te verkrijgen. Deze editie zal alleen maar beschikbaar zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One, eigenaars van een PlayStation 3, Xbox 360 en PC moeten het dus doen met alleen de game.

Uiteraard rest er nu nog maar één vraag, wat zit er in de befaamde Collector’s Edition? Buiten de game die in een extra mooie verpakking zit, krijg je ook de NXT Enhancement Pack, welke NXT Superstars bevat zoals onder anderen: Shinsuke Nakamura, Nia Jax en Apollo Crews en 50 procent aan extra punten voor MyCareer Superstar in NXT. Ook krijg je een heuse exclusieve Canvas 2 Canvas-litho, ontworpen door WWE-kunstenaar Rob Schamberger en gesigneerd door NXT Superstar Shinsuke Nakamura en  een 8 inch verzamelfiguur van Finn Bálo.

Daarnaast bevat de Collector’s Edition een Topps NXT TakeOver: London Mat Reclic-kaart. De kaarten bevatten een deel van de authentieke ringmatten en ook staan er Superstars op! Tot slot is er nog de Goldberg Pack, waarmee je toegang krijgt tot twee speelbare versies van de legendarische Bill Goldberg, evenals speelbare WCW Monday Nitro- en Halloween Havoc-arena’s.

Genoeg vermaak dus voor de WWE 2K17-speler onder ons. Weet jij al of je de normale versie gaat halen, of ben je na het lezen van de bovenstaande inhoud wel geïnteresseerd in zo’n brute Collectors Edition? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch