Menu Premium
Loading...

Battlefield 1 E3 2016 Preview

03/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al enige tijd schreeuwen shooter-liefhebbers om een shooter met een WW1-setting. EA heeft geluisterd en komt met Battlefield 1! Boris heeft de game op de E3 2016 gespeeld, maar zit nu samen met Steven in de studio om in deze Battlefield 1 E3 2016 Preview uitgebreid te bespreken wat hij heeft gezien en gespeeld!

Battlefield 1 heeft net als zijn voorgangers enorme maps, verschillende classes en natuurlijk veel verschillende voertuigen om oorlog op gigantische schaal te voeren. Er is een groot verschil met de meer moderne voorgangers, want voor de WW1-wapens zijn nooit zoveel attachments als voor moderne wapens. EA heeft dit ‘probleem’ makkelijk op weten te lossen met een vrachtlading aan verschillende, historisch accurate wapens!

Na het zien van de reveal trailer was Boris niet meteen overtuigd van Battlefield 1. Nadat hij Shelly tijdens de E3 2016 zover had gekregen om samen met hem de game uit te proberen, laat hij nu precies weten wat hij van de game vindt. Is hij van mening veranderd, of wordt hij toch niet zo enthousiast van de WW1-shooter?

Ben je benieuwd of Battlefield-veteraan Boris enthousiast wordt van Battlefield 1 en wat Steven van deze game vindt? Check dan deze uitgebreide Battlefield 1 E3 2016 Preview en laat in de comments weten of jij enthousiast wordt van deze WW1-shooter!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch